Beépített szekrény, tolóajtós szekrény, gardrób, gardróbszoba

Önnek szekrényre van szüksége, de nem kap méretre, van elképzelése, de nincs helye. Mi megoldjuk!
Az amerikai típusú tolóajtók 10 év garanciával, tükrös, betétes, festett, egyedi formában kerülnek gyártásra, az Ön lakásának méretei és színei alapján. A belső szekrénytestet Önnel együtt tervezzük meg a kívánt színben, anyagból és elrendezéssel. Helyszíni felmérés keretében szín- és anyagminta katalógusunkból segítünk a választásban, szakemberünk - igény esetén - tanácsot, ötletet ad a szekrények belső, praktikus kialakításával kapcsolatban. Gardrób, gardróbszoba és a beépített szekrények a Nyugat-Európában beszerezhető bármely kiegészítővel felszerelhetők (gardróblift, nadrág- és szoknyatartó, világító akrúd), mely mind az Ön kényelmét, elképzelését szolgálja majd. Méret, anyag, szín nem probléma, mi segítünk Önnek ebben is, hogy gardróbja az Ön személyes divatkifutója lehessen.
A tolóajtók térelválasztóként is funkcionálnak (rejtett keretes sínvezető megoldásuknak köszönhetően). Nagyméretű helyiségekben, a padló és a mennyezet közé vékony térelválasztó falak beépítésével praktikusan, szellősen határolhatjuk a helyiségeket. A helytakarékos, könnyen mozgatható nyílászárókkal összekapcsolhatjuk a tereket, eltakarhatunk falnyílásokat, lépcső alatti területeket, hasznosíthatjuk a tetősíkok alatti helyeket. Ezeket a szerkezeteket egyedileg, méretre készítjük, így alkalmazkodnak a lakás hangulatához is. Áruk az anyagok és méretek függvényében változik. A korszerű tolóajtók szerkezeti elemei a fal belsejében elrejthetők, ha pedig falon kívül futó szerkezetet választunk, a függesztősínt szintén el lehet takarni.
Előzetes telefonos egyeztetés után, ingyenes helyszíni felmérés keretében, akár azonnali árajánlat is adható.

 
 
 
 

Beépített szekrény, tolóajtós szekrény, gardrób, gardróbszoba

 
 
Gardróbszoba
Térelválasztóként is funkcionáló gardróbszoba beépítmény, frontfelületén 3 db amerikai típusú, rejtett keretes tükrös tolóajtóval szerelve, melynek térnövelő és világosító hatása a képen is látható. A termék a gyártó által 10 év garanciát élvez. Ára: 235.000,- Ft + ÁFA.
Beépített szekrény
Falbeugróba épített előszobaszekrény csuklóajtóval. A csuklóajtó mozgatási mechanizmusa megegyezik a busz ajtajának mechanizmusával. Előnye, hogy a teljes felület egybe nyitható (szélesebb beépítésnél is alkalmazható). Ára: 90.000,- Ft + ÁFA.
Tükörajtós szekrény
 
Tükörajtós szekrény
Nappaliba épített, 4 db amerikai típusú, rejtett keretes, tükrös tolóajtóval szerelt gardrób szekrény, komplett belső kialakítással, felső világítással. A termék beépített, nincs alja, teteje, aljzattól plafonig, faltól falig tart. Ára: 360.000,- Ft + ÁFA.
Tolóajtós szekrény
Két fal közé, aljzattól plafonig történő beépített szekrény, legnagyobb helykihasználással, egyik oldalt polcos, másik oldalt osztott akasztós kivitelben, 2 db ezüst tükrös alap tolóajtóval szerelve (10 év garancia). A termék szerelt, szállított vételára: 135.000,- Ft + ÁFA.
Tükörajtós szekrény
Önálló korpuszos szekrény választott színű külső burkolattal, felső részén körbefutó koronaléccel, 3 db tükrös tolóajtóval szerelve, 3 részre osztott belsővel (bal és jobb oldal akasztós, középső rész polcos - fiókos). Szerelt, szállított vételára: 175.000,- Ft + ÁFA.
Tükörajtós szekrény
Önálló korpuszos szekrény, gazdag belső felszereléssel, gardróblifttel (ruhalift), üveg előlapos fiókokkal, nadrág- és szoknyatartóval, frontfelületén 3 db ezüst tükrös, fazettázott, gravírozott, amerikai típusú tolóajtóval szerelve.
Tükörajtós szekrény
Tükörajtó minták
Tükörajtó minták