• ÁCS - ASZTALOS


  Tamer 2001 Bt.
  Minden, ami fából van kint és bent.

 • Kültér


  Előtető, terasz, szaletli,
  garázs, kocsibeálló, faház

 • Beltér


  beépített szekrény, konyhabútor,
  lépcsők, feljárók, galéria

Gyakori kérdések

 • Milyen anyagból készül?
 • Katalógusban láttam ...
 • Gépek, kiegészítők
 • Árajánlatkészítés ára?
 • Egyedi méret ...?
 • Határidő ...?
 • Garancia?
 • Áraik?
 • Bemutatóterem?
 • Referenciák?
 • Segítenek a tervezésben?
 • Miért önök?
 • Országosan?

Milyen anyagból készülnek a bútorok, a kültéri építmények?

A faipari kereskedelemben kapható valamennyi anyagfajtával dolgozunk (bútorlapok, pultok, kemény- illetve puhafák) a bútorkészítés során, a megrendelő igényeitől függően, több száz színben, melyeket (igény esetén) első osztályú felületkezelő anyagokkal kezelünk (pl.: Milesi, Tikkurila) és szintén első osztályú vasalatokkal, kiegészítőkkel szerelünk (pl.: Häfele, Blum). Konyhabútorát a piacon fellelhető legjobb minőségi feltételekkel gyártott anyagokból állítjuk össze (laminált bútorlap, furnérozott illetve tiszta fából), melynek frontfelületére az ártól függően kerülhet festett vagy fóliázott MDF, furnérozott ill. tiszta fa front. Fürdőszobájára minden esetben a laminált illetve festett, fóliázott MDF anyagok felhasználását javasoljuk.

Kültéri építményeknél, mint például az előtetők, KVH rendszerű, műszáraz, hossztoldott építési gerendát részesítjük előnyben.

Katalógusban láttam egy bútort, tudnak nekem ilyesmit készíteni?

Mivel cégünk nem foglalkozik szériaelemek gyártásával, csak egyedi kívánságra készítjük bútorainkat, így az Ön által elképzelt, látott termék legyártása természetesen nem ütközik akadályba.

A látott bútor anyaga, színe vagy mérete miatt nem kapható, csak legyártható, így annak költsége természetesen magasabb.

Az árba beletartozik a gépek, kiegészítők beszerzése és beszerelésük?

Igény esetén természetesen beszerezzük és beépítjük a gépeket is, de a garancia fenntartásához a gyártó általi beszerelés szükséges. Az ügyfél által vásárolt gépek beépítését áraink tartalmazzák. Minden ügyfelünk részére egyedi árajánlat készül, mely tartalmazza a személyes felmérés keretében megbeszélt részleteket (anyagok, méretek, kiegészítők stb.).

Fontos: az ügyfél által beszerzett gépek méreteit minden esetben egyeztetni kell kollégánkkal, a gyártási folyamat megkezdése előtt.

Mennyibe kerül önöknél az árajánlat készítése?

Az árajánlat és a helyszíni felmérés is ingyenes. Érdemes először e-mailben árajánlatot kérni, melyre küldünk egy megközelítő ajánlatot. Amennyiben ez elnyerte tetszésüket, pontosítás és/vagy szerződéskötés érdekében következhet a helyszíni felmérés.

Fontos: Pontos árajánlat csak helyszíni felmérés és egyeztetés után adható.

Egyedi méretű bútort és elemeket is készítenek?

Csak egyedi megrendelésekkel foglalkozunk, így mindennemű kívánságot (amely megvalósítható) a legjobb minőségben kivitelezzük.

Előre gyártott, raktározott széria termékekkel cégünk nem foglalkozik.

Milyen határidővel készítik el a megrendelt terméket?

Minden egyes megrendelt termék, beépítmény gyártási és szállítási határidejét befolyásolja annak mérete, anyaga, beszerzési és technológiai gyártásának határideje, így a határidő minden esetben a felmérést követően, egyedileg kerül meghatározásra. Mivel cégünk rugalmas kapacitással rendelkezik, így a lehető legrövidebb időn belül, de mindig a határidő lejárta előtt szereljük termékeinket.

Kültéri munkáknál a szerelési határidőt az időjárási tényezők (eső, hó, szélvihar) nagyban befolyásolhatják!

Mennyi garanciát adnak a termékeikre?

Termékeinkre a beszerzőink által, a Magyar Szabványnak megfelelő garanciát tudjuk továbbadni ügyfeleinknek, így annak mértéke a felhasznált anyagok és a szabványnak megfelelően változhat.

Fontos: Fatelepi építési fenyőből készült termékekre az 1992. óta érvényben lévő garanciális leírás az iránymutató. Ezek alapján a fűrészáru gerenda felületén keletkező repedések, illetve méretváltozás, illetve hosszában történő csavarodás megengedett. A fenti anyag felhasználásval épített építmények statikailag nem befolyásolják a terméket, ezek esztétikai hátrányok, melyek abból adódnak, hogy a fürészáru élő anyag, és mivel sem felületi, sem szerkezeti stabilitást elősegítő eljáráson nem esik át, így a hőmérsékletváltozásokra a fentiekben felsorolt esztétikai mozgást mutat. Ezen okok miatt cégünk nem ajánlja a fenti anyagokból történő kültéri termékek kivitelezését, mivel az általunk ajánlott KVH rendszer kiküszöböli a fenti hibákat, és a két felhasznált anyagfajta közti árkülönbözet a termékek kivitelezési árához képest elhanyagolható.

Milyen árakon dolgoznak?

Áraink a piacon a minőség függvényében nem magasak, így elérhetővé teszik mindenki számára, a lehetőségeihez mérten, az általa elképzelt legjobb minőségű termék megrendelését.

Cégünk mottója: „ki sokat markol, keveset vesz.”

Hol található a műhely? Hol található a bemutatóterem?

A XXI. században Ön is az Internetet használja, hogy a legrövidebb időn belül minden választásához a legtöbb információt és lehetőséget begyűjthesse. Ingyenes felmérés keretén belül az Ön által elképzelt anyagok és színek bemutatásra kerülnek, mentesítve Önt az alól, hogy egy – talán csak egyszer kivitelezett minőségű - bemutatóterembe be kelljen látogatnia és az alapján döntenie.

Cégünk székhelye Szigetszentmiklóson van, de rugalmas kapacitásunk lehetővé tételéhez több gyártóval és üzem kihasználhatóságával rendelkezünk.

Meg lehet nézni a cég korábbi munkáit?

Cégünk által gyártott és beszerelt projektek keretén belül kivitelezett kávézók, hotelszobák és más kereskedelmi egységekbe gyártott termékek megtekintése nem jelent problémát, de magánügyfeleinknél végzett munkáink csak weboldalunkon láthatóak (amelyhez a tulajdonos beleegyezését kaptuk).

Segítenek a termék megtervezésében?

Természetesen árajánlat kérés vagy személyes felmérés esetén mindig próbálunk ügyfeleinknek mind szakmai, elrendezési ill. belsőépítészeti szempontból lehetőségeket és jótanácsokat nyújtani, hisz több éves tapasztalatunk segítséget nyújthat a legyártandó termék esztétikai és használhatósági szempontjából.

Miért éppen Önöket válasszam?

A választás fontos dolog minden ügyfelünk részére, így ennek lehetőségét árajánlatainkkal, ötleteinkkel próbáljuk segíteni, de a személyes felmérés és találkozás nagyban befolyásolja, hogy Ön ne csak az ár alapján, hanem megbízhatóság, pontosság, és referenciák alapján válasszon.

Az ország mely területén vállalnak megbízásokat?

Legfőképpen Budapesten és Pest megyében dolgozunk.