Üdvözöljük a Tamer 2001 Bt. ASZTALOS oldalán!

GYAKORI ASZTALOSIPARI KÉRDÉSEK

Milyen anyagból készítik a bútorokat?

A faipari kereskedelemben kapható valamennyi anyagfajtával dolgozunk (bútorlapok, pultok, kemény- illetve puhafák) a bútorkészítés során, a megrendelő igényeitől függően, több száz színben, melyeket (igény esetén) első osztályú felületkezelő anyagokkal kezelünk (pl.: Milesi, Tikkurila) és szintén első osztályú vasalatokkal, kiegészítőkkel szerelünk (pl.: Häfele, Blum).

Milyen anyagból készüljön a konyha- és fürdőszobabútor?

Konyhabútorát a piacon fellelhető legjobb minőségi feltételekkel gyártott anyagokból állítjuk össze (laminált bútorlap, furnérozott illetve tiszta fából), melynek frontfelületére az ártól függően kerülhet festett vagy fóliázott MDF, furnérozott ill. tiszta fa front. Fürdőszobájára minden esetben a laminált illetve festett, fóliázott MDF anyagok felhasználását javasoljuk.

Katalógusban láttam egy bútort, tudnak nekem ilyesmit készíteni?

Mivel cégünk nem foglalkozik szériaelemek gyártásával, csak egyedi kívánságra készítjük bútorainkat, így az Ön által elképzelt, látott termék legyártása természetesen nem ütközik akadályba. A látott bútor anyaga, színe vagy mérete miatt nem kapható, csak legyártható, így annak költsége természetesen magasabb.

Az árba beletartozik a gépek, kiegészítők beszerzése és beszerelésük?

Igény esetén természetesen beszerezzük és beépítjük a gépeket is, de a garancia fenntartásához a gyártó általi beszerelés szükséges. Az ügyfél által vásárolt gépek beépítését áraink tartalmazzák. Minden ügyfelünk részére egyedi árajánlat és látványterv készül, mely tartalmazza a személyes felmérés keretében megbeszélt részleteket (anyagok, méretek, kiegészítők stb.). Fontos: az ügyfél által beszerzett gépek méreteit minden esetben egyeztetni kell kollégánkkal, a gyártási folyamat megkezdése előtt.

Mennyibe kerül önöknél az árajánlat készítése?

Az árajánlat és a helyszíni felmérés is ingyenes. E-mailben is kérhető árajánlat, melyre 24 órán belül igyekszünk látványtervvel együtt egy megközelítő árajánlatot adni. Fontos: Pontos árajánlat csak helyszíni felmérés és egyeztetés után adható.

Egyedi méretű bútort és elemeket is készítenek?

Csak egyedi megrendelésekkel foglalkozunk, így mindennemű kívánságot (amely megvalósítható) a legjobb minőségben kivitelezzük.

Milyen határidővel készítik el a megrendelt bútort?

Minden egyes megrendelt termék, beépítmény gyártási és szállítási határidejét befolyásolja annak mérete, anyaga, beszerzési és technológiai gyártásának határideje, így a határidő minden esetben a felmérést követően, egyedileg kerül meghatározásra. Mivel cégünk rugalmas kapacitással rendelkezik, így a lehető legrövidebb időn belül, de mindig a határidő lejárta előtt szereljük termékeinket.

Mennyi garanciát adnak a termékeikre?

Termékeinkre a beszerzőink által, a Magyar Szabványnak megfelelő garanciát tudjuk továbbadni ügyfeleinknek, így annak mértéke a felhasznált anyagok és a szabványnak megfelelően változhat.

Milyen árakon dolgoznak?

Áraink a piacon a minőség függvényében nem magasak, így elérhetővé teszik mindenki számára, a lehetőségeihez mérten, az általa elképzelt legjobb minőségű termék megrendelését, mivel cégünk mottója: „ki sokat markol, keveset vesz.”

Hol található a műhely? Hol található a bemutatóterem?

A XXI. században Ön is az Internetet használja, hogy a legrövidebb időn belül minden választásához a legtöbb információt és lehetőséget begyűjthesse. Ingyenes felmérés keretén belül az Ön által elképzelt anyagok és színek bemutatásra kerülnek, mentesítve Önt az alól, hogy egy – talán csak egyszer kivitelezett minőségű - bemutatóterembe be kelljen látogatnia és az alapján döntenie. Cégünk székhelye Szigetszentmiklóson van, de rugalmas kapacitásunk lehetővé tételéhez több gyártóval és üzem kihasználhatóságával rendelkezünk.

Meg lehet nézni a cég korábbi munkáit?

Cégünk által gyártott és beszerelt projektek keretén belül kivitelezett kávézók, hotelszobák és más kereskedelmi egységekbe gyártott termékek megtekintése nem jelent problémát, de magánügyfeleinknél végzett munkáink csak weboldalunkon láthatóak (amelyhez a tulajdonos beleegyezését kaptuk).

Segítenek a bútor megtervezésében?

Természetesen árajánlat kérés vagy személyes felmérés esetén mindig próbálunk ügyfeleinknek mind szakmai, elrendezési ill. belsőépítészeti szempontból lehetőségeket és jótanácsokat nyújtani, hisz több éves tapasztalatunk segítséget nyújthat a legyártandó termék esztétikai és használhatósági szempontjából. 3D-ben elkészített látványterveink, melyen ügyfeleink a termékeket leendő környezetükben láthatják (annak elrendezését, színét, kialakítását) segítséget nyújt részükre, hogy a megrendelés végeztével az elvárt eredményt kapják.

Miért éppen Önöket válasszam?

A választás fontos dolog minden ügyfelünk részére, így ennek lehetőségét árajánlatainkkal, látványterveinkkel, ötleteinkkel próbáljuk segíteni, de a személyes felmérés és találkozás nagyban befolyásolja, hogy Ön ne csak az ár alapján, hanem megbízhatóság, pontosság, és referenciák alapján válasszon.

Az ország mely területén vállalnak megbízásokat?

Legtöbb megrendelésünk Budapesten és 100 km-es körzetében volt, de az ország egész területén dolgoztunk már, főként nagyberuházások kivitelezésének keretében.

Minden fényképen szereplő termék az Önök munkája?

Honlapunkon szereplő képek nem mind a cégünk által kivitelezett termékek, bemutató célzattal, lehetőségként is szerepelnek képek oldalunkon.